Hoitola Energeia - Vyöhyketerapia - Hieronta - Kajava-terapia - Energiahoito

Lapsen syntymä ei ole vain lääketieteellinen tai fyysinen tapahtuma; se on osa ihmeellistä henkistä prosessia, mikä sallii sielun tulla fyysiseen kehoon.ADOULA - HENKINEN KÄTILÖ

Adoula on yhteydenluoja, jonka tehtävänä on toimia vanhemman tai vanhempien ja syntymättömän lapsen välillä, auttaen yhteyden muodostamisessa näiden välille. Syntymäprosessi, joka alkaa jo lapsen hankkimisen suunnittelusta, on valtava henkinen siirtymä. Tämä prosessi voi olla kaoottinen ja pelottava syntyvälle lapselle, ja toisaalta pelottava ja epämukava odottavalle äidille, ja miksei isällekin. 

Adoula työskentelee tulevien vanhempien kanssa muodostaen syvemmän, henkisemmän ja energeettisemmän yhteyden tulossa olevaan vauvaan. Yhteyden muodostamiseksi tapahtuva työskentely on helppoa ja hyvin antoisaa. Adoulan kanssa työskentelevälle äidille odotusaika muuttuu miellyttävämmäksi, ja samalla äidin oma henkinen kasvu saa tilaa koko raskauden ajan. Suurimman hyödyn saa kuitenkin vauva, kun pelottava, vaikea syntymäprosessi muuttuukin selkeäksi, rauhalliseksi ja turvalliseksi. Tällä on huomattavia vaikutuksia vauvan elämän alkuavaiheisiin. Syntymätrauman puuttuessa vaikutukset kuitenkin ulottuvat lapsen koko elinaikaiseen henkiseen hyvinvointiin.

Yhteyden muodostaminen voidaan aloittaa jo ennen kuin hedelmöittyminen on tapahtunut, ja vahvan yhteyden ansiosta raskaaksi tuleminen, odotusaika ja synnytys voivat sujua paljon helpommin ja mukavammin. Kun lapsi syntyy, vanhemmilla on jo suhde lapseen, joka tuntuu tutulta ja "oikealta" alusta alkaen. Tästä syystä synnytyksen jälkeistä masennusta ei olekaan esiintynyt äideillä, jotka ovat työskennelleet adoulan kanssa. Vauva tuntee olevansa toivottu ja odotettu, tervetullut perheeseen. 

Adoulan kanssa työskentely voidaan aloittaa milloin tahansa ennen raskauden viimeisen kolmanneksen alkua. Lapsettomuudesta kärsivät ovat tervetulleita silloin, kun muita hedelmällisyyshoitoja (hormonihoidot) ei ole meneillään. Jos haluat adoulan mukaan synnytykseen, se on myös mahdollista. Lapsen syntymän jälkeen tapaamisia jatketaan viikoittain (tai kahden viikon välein, haluttaessa) kunnes lapsi on 9 kk ikäinen ja tapaamiset lopetetaan. Palvelun voi lopettaa milloin tahansa prosessin aikana, mutta aloittaa siis vain raskauden toisen kolmanneksen loppuun mennessä.


Adoulan kanssa työskentely on yksi suurimmista lahjoista, jonka voit syntymättömälle lapsellesi tarjota. 
Hinta ja palvelut


Kuukausimaksu 200€
  • tapaamiset kerran viikossa, tapaamisen kesto n. 1h
  • kaksi vyöhyketerapiahoitoa, n. 30 min
  • raskautta odottaessa, raskauden 1. ja 3. kolmannes (halutessa voi jatkaa viikottaisia käyntejä koko raskauden ajan)

Kuukausimaksu 100€
  • tapaamiset kahden viikon välein
  • yksi vyöhyketerapiahoito n. 30 min
  • raskauden keskikolmanneksen ajan ja syntymän jälkeen
  • lapsen syntymän jälkeen kotikäynnit tarvittaessa (Turun alueella)


Huom. Adoula ei anna lääketieteellistä ohjausta.REETTA LAPPALAINEN
Vyöhyketerapeutti
Koulutettu hieroja
Kajava-terapeutti
Adoula
Hengitys- ja rentoutusohjaaja 
Crimson Circle Certified Teacher
EMF-hoitaja
Website Builder provided by  Vistaprint