Hoitola Energeia - Vyöhyketerapia - Hieronta - Kajava-terapia - Energiahoito
ENERGIAHOIDOT                                             Varaa aikaENERGIAHOITO/SELVÄNÄKÖINEN KATSELMUS

Energiahoidossa puhdistetaan asiakkaan energiakenttää sen mukaan, mitä hoidossa nousee näkyville. Kerron hoidon aikana mitä näen ja mitä kentässä tapahtuu. Hoito on yksilöllinen, tähän ei ole mitään valmista kaavaa. Hoidon aikana asiakas voi rentoutua ja "olla jossain aivan muualla", tai kulkea omaa mielikuvamatkaansa hoidon mukana.  JUMALATTAREN HOITO

Ihmisen henkiseen evoluutioon kuuluu fyysisen kehon, sielun ja kaikkien elettyjen kokemusten integrointi yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tämän prosessin aikana tapahtuu monenlaisia fyysisen ja henkisen kehon muutoksia. Jumalattaren hoito auttaa kalibroimaan eri energiakehojen keskinäisiä uusia taajuuksia sekä energiakehon ja fyysisen kehon välistä magneettikenttää.

Tämä hoito on ainutlaatuinen ja ihana energiahoito shamanistisella twistillä. Jumalattaren hoidossa yhdistyy fyysisen ja henkisen sekä sielutason hoitaminen. Hoito sisältää fyysisen kehon käsittelyä, eetterikehon puhdistamista liekkihoidolla, äänimaljahoitoa sekä aromaterapiaa. 

Hoidon tarkoituksena on edesauttaa hienojen kehojen yhdistymistä fyysiseen kehoon, puhdistaa eetterikehoa ja harmonisoida sisäelimiä, auttaa maskuliinista ja feminiinistä energiaa yhdistymään itsessä, auttaa tasapainottamaan henkiseen evoluutioon sekä maapallon magneettikentän vaihteluihin liittyviä magnetismin muutoksia kehossa sekä edistää korkeimman sieluolemuksen integroitumista fyysiseen kehoon, osaksi kokonaisuutta. Hoito sopii yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. 

EMF-TASAPAINOTUSTEKNIIKKA

Energiahoito henkisen kasvun ja fyysisen hyvinvoinnin tueksi. Tämä hoito kohdistuu kehon sähkömagneettiseen itsesäätelyjärjestelmään (kuva vieressä). Sen kautta voidaan käsitellä erilaisia fyysisiä ja henkisiä asioita, kuten tunnelukkoja ja karmallisia asioita.  

Hoito on kuin oikoreitti henkisen kasvun tiellä. Se nopeuttaa ja helpottaa oman elämän tietoista luomista sekä sopeutumista uusiin, välillä aika raskailtakin tuntuviin energioihin. Vaikuttava hoitomuoto, joka on saavuttanut suuren maailmanlaajuisen suosion.REETTA LAPPALAINEN
Vyöhyketerapeutti
Koulutettu hieroja
Kajava-terapeutti
Adoula
Dreamwalker
Hengitys- ja rentoutusohjaaja 
Crimson Circle Certified Teacher
EMF-hoitaja
Website Builder provided by  Vistaprint