Hoitola Energeia - Vyöhyketerapia - Hieronta - Kajava-terapia - Energiahoito
HIERONTA                             Varaa aikaKlassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia ja lisää lihasten aineenvaihduntaa. Klassisessa hieronnassa käytettävät tekniikat ovat tehokkaita ja muokkaavia sekä mobilisoivia. 

Kajava-terapia on yli sata vuotta vanha, suomalaisen kirurgin ja anatomian professorin Yrjö Kajavan kehittämä hoitomuoto. Kajava-terapia on koko kehon huomioiva kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa sidekudokseen kohdistuvilla hoito-otteilla vaikutetaan ääreis- ja keskushermostoon, pintaverenkiertoon ja imunestekiertoon, sekä sidekudosrakenteiden kykyyn liikkua toisiinsa nähden
Usein ongelma on ihan muualla kuin missä kipu tuntuu, minkä vuoksi koko kehon käsittelyllä saadaan aikaan erittäin hyviä tuloksia. 

Kajava-terapiaa käytetään tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen, mutta myös erilaisten sairauksien ja tapaturmien aiheuttamien turvotustilanteiden helpottamiseen  sekä yleisen hermostollisen rentoutumisen saavuttamiseksi. 

Kajava-terapiaa voivat antaa vain siihen erikseen koulutetut terveydenhuollon ammattihenkilöt. 

Aromahieronta sopii esimerkiksi stressaantuneelle, väsyneelle, fibromyalgiaa sairastavalle, aistiherkälle tai kevyemmästä hieronnasta pitävälle. Aromahieronnassa käytetään sellaisia klassisen hieronnan otteita, jotka edistävät kehon ja mielen rentoutumista, sekä korkealaatuisia eteerisiä öljyjä yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Raindrop-hoidossa käytetään runsaasti eteerisiä öljyjä, jotka tukevat elimistön toimintoja luonnollisella tavalla, sekä fyysisesti että henkisesti. Öljyt tiputetaan selälle kuin vesipisarat ja ne sivellään ihoon Lakota-intiaanien sulkatekniikalla, mikä aiheuttaa ihania kylmiä väreitä selkään. Hoidossa käsitellään myös jalkaterät, joihin eteeriset öljyt levitetään muinaisella tiibetiläisellä vitaflex-tekniikalla. Erittäin rentouttava hoito, jossa voi vaipua aivan taianomaiseen tilaan. 

Intialainen päähieronta on myös klassista hierontaa rentouttavampi ja hellävaraisempi hoito. Ideana on rentouttaa niska-hartianseudun sekä kallon lihakset "sisältäpäin", eli saada keho niin rennoksi, että lihakset ikään kuin "sulavat" rennoksi siinä samalla. Hoito on hyvin miellyttävä ja nautinnollinen. Hyvä vaihtoehto lahjakorttia ajatellen, koska hoidon voi ottaa kertaluonteisesti,  hoidettava pitää vaatteet päällänsä ja hoito tehdään ilman öljyjä. 


Raskaushieronta on tehokas ja turvallinen koko raskauden ajan, ensimmäisistä viikoista synnytykseen asti. Odotusaikana erityisesti selän ja lantion alueen lihakset joutuvat voivat kipeytyä. Äiti pääsee Body Cushion -tyynyjen tukemana mukavasti kylkimakuulle, jossa koko vartalon lihakset voidaan hieroa tehokkaasti mukavassa asennossa. 

Raskausaikana aistit herkistyvät ja odottajan on hyvä välillä hiljentyä omien tuntemustensa äärelle. Vauva voi paremmin, kun äiti voi hyvin ja on läsnä tälle uudelle tulokkaalle, vaikka hän vielä onkin äidin kohdussa. Raskaushieronnassa otetaan huomioon tämäkin puoli ja hoito on tehokkuudestaan huolimatta äärimmäisen rentouttava sekä aistillinen kokemus lämpimine öljyineen, rentouttavan musiikin soidessa ja aromaterapeuttisten öljyjen tuoksuessa (odottajalle sopivia öljyjä) mikäli odottaja haluaa tuoksut mukaan hoitoon. 

Raskauden jälkeinen hieronta on muuten samanlainen kuin raskaushieronta, mutta hieronnassa otetaan huomioon synnytyksestä palautuminen sekä imettämisen ja vauvan kantamisen vaikutus lihaksiin. Halutessasi saat ohjausta hyvän imetysasennon löytämiseen. Tarvittaessa voit ottaa vauvan mukaan hoitoon. 
REETTA LAPPALAINEN
Vyöhyketerapeutti
Koulutettu hieroja
Kajava-terapeutti
Adoula
Dreamwalker
Hengitys- ja rentoutusohjaaja 
Crimson Circle Certified Teacher
EMF-hoitaja
Website Builder provided by  Vistaprint