Hoitola Energeia - Vyöhyketerapia - Hieronta - Kajava-terapia - Energiahoito
KAUPPA


Suosittelen asiakkailleni lisäravinteita ja eteerisiä öljyjä kotikäyttöön, sen mukaan mitä haastattelun perusteella katson tarpeelliseksi. Näitä tuotteita voit tilata ko. yritysten omista nettikaupoista. Joitakin tuotteita löytyy myös hoitolan valikoimista. 


YOUNG LIVING

Young Livingin eteerisiä öljyjä, meikkejä,  myrkyttömiä kodin puhdistustuotteita sekä ravintolisiä voit tilata itse tukkuhinnalla nettikaupasta sen jälkeen, kun olemme avanneet sinulle asiakkuuden tai olet liittynyt itse asiakkaaksi linkin kautta. Asiakkaaksi liittyminen ei velvoita mihinkään! Voit myös tilata haluamiasi tuotteita hoitolan kautta, tilaus lähtee kerran kuussa. Saat apua jäseneksi liittymiseen tai tilauksen tekemiseen, kun laitat sähköpostia tai soittopyynnön tekstiviestillä. En vastaa puhelimeen hoitojen aikana, mutta viestin saatuani otan yhteyttä heti, kun mahdollista. 


FITLINE

Fitlinen lisäravinteet ovat laadukkaita, tutkittuja ja turvallisia. Hyvänmakuiset juomat (jauhemaiset tuotteet sekoitetaan veteen juomaksi) ovat helppokäyttöisiä ja niitä voi koko perhe käyttää. Kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet on saatettu vesiliukoiseen muotoon, jolloin niitä voi huoletta nauttia ilman pelkoa jonkin ravinteen liiallisesta saannista. 

Patentoitu ravinteiden siirtokonsepti (NTC ®) kuljettaa ravinteet sinne missä niitä eniten tarvitaan juuri silloin, kun niitä tarvitaan, solutasolle asti. Ne vahvistavat paitsi vastustuskykyä, myös sydäntä ja verenkiertojärjestelmää. Ravinteiden imeytyvyys on huippuluokkaa NTC-konseptin ansiosta, mikä on yksi syy siihen, miksi ihmiset, jotka eivät ole hyötyneet muista ravintolisistä aiemmin, saavatkin apua näistä tuotteista. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! 

REETTA LAPPALAINEN
Vyöhyketerapeutti
Koulutettu hieroja
Kajava-terapeutti
Adoula
Hengitys- ja rentoutusohjaaja 
Crimson Circle Certified Teacher
EMF-hoitaja
Website Builder provided by  Vistaprint